Novi Sad
01.12.2015.
10:04
Gradska komisija za dodelu priznanja poziva građane da podnesu inicijative za dodelu Februarske nagrade Grada Novog Sada za 2015. godinu.
  • Srđan Mrković

    01.12.2015 18:48
    predlog
    Predlažem Maju Gojković za februarsku, martovsku, aprilsku, majsku, junsku, julsku i avgustovsku nagradu.
    Ostale nagrade ako stignu i ustanove se, da se dodele mozgašu koji je svojevremeno dozovlio da Kontrast radi bez svih potrebnih dokumenata.
  • nagrada

    01.12.2015 11:51
    fevruar
    Kratko i jasno: nasa Maja !
  • 01.12.2015 10:20
    e ovako-
    vucic-dacic(oni uvek idu zajedno,pa neka podele i ovo,a ako neko misli da oni nisu gradjani novog sada neka pitaju poligraf),maja el-hidzab,zato sto nas je dobro nasmejala i unela vedro raspolozenje u ovaj sumorni narod,bokan3D jer nam je ulio nadu kako se lako stigne do vlasti,svi kulturni radnici jer su nam pokazali sta znaci ambicija,iako izostaju rezultati...i tako do prekosutra,zasluznih koliko hocemo/necemo...

    a sada zaista,nagrada pripada momcima ispred progresa sto sviraju i svakodnevno nam ulepsavaju setnju ovim u poslednje vreme opskurnim gradom(mislim na mladice,jedan bubnja,drugi gitar,letos su imali jednu devojku koja je i prelepo pevala,ne znam im imena)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna